bild-3
1
slider3
2
in-bild-1
3

Om gården

Hjärtligt välkommen till Hem till Gården Inredning & Design!

När vi flyttade till gården på Vellinge Väster hösten 2012 var det verkligen som att komma hem.

Den fyrlängade gården med anor från 1870 var full av potential men det krävdes massor av arbetstimmar för att förvandla den till vårt drömhem. Men trots en tuff tid med renoveringen har vi inte ångrat det en sekund. Att öppna en gårdsbutik i ladan med tillhörande webbshop ingick i planen från början och nu två år senare är vi där! När vi skulle hitta ett namn till vår butik var det enkelt, Hem till Gården.

Butiken har vi fyllt med vackra och bekväma Kläder i sköna natur material som linne och bomull, heminredningsdetaljer som skapar trivsel i ditt hem och lite annat smått och GOTT. Vackra, praktiska ibland lite knasiga saker som vi har handplockat – vissa med en helt unik design. Allt utvalt för att skapa din egna oas i vardagen!
Fransk lantstil, industriellt, och ren skandinavisk design är stilarna du hittar i butiken.
För att du ska finna något som passar just din personliga stil och en skön känsla i ditt hem, eller den perfekta presenten till någon du vill överraska. Du inreder vi skapar förutsättningarna!

Förutom att vi brinner för heminredning och design har vi även matlagning som ett stort intresse. .Vi säljer gårdens egna ljuvligt goda honung och vår egna Ren och skär Tonic med vilken du blandar den perfekta GT´n! Vi har även tagit in ett utbud av en del intressanta ”smakförhöjare” som t.ex. Black Garlic,.och Bloody Mary ketchup.  Men även underbar chokladtryffel och god lakrits

Alla våra leverantörer är noga utvalda för att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. Vi arbetar ständigt med att förnya vårt sortiment och hitta nya spännande leverantörer. Så är det något ni saknar i vårt sortiment, vill vi naturligtvis veta. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp – vi finns här för dig.

Det ska vara enkelt, säkert och bekvämt att handla i vår butik. Därför kan vi erbjuda hög service, säkra betalningsalternativ och tillförlitliga leveranslösningar.

Välkomna såväl till vår webbutik som till den gemytliga gårdsbutiken i vår röda lada.
Välkomna till Hem till Gården!

garden_small