bild-3
1
slider3
2
in-bild-1
3

Delikatesser

Bacon jam och Bacon jam chilli (97% kött)

Produktinformation
En unik kombination av rökt bacon, kaffe, citron, bourbon, vitlök och rosmarin.

Är det en sylt, en relish eller ett pålägg? Bacon Jam är alla tre på en och samma gång! Magin bakom receptet uppstod i en restaurang i östra London. Smakkombinationen lök och rökig bacon var
från början endast tänkt till deras hamburgare, men alla gästerna började kräva att också få ta med sig den himmelska blandningen hem.
Resultatet har ni här.

Användningsinformation
Som topping till hamburgare eller grillat. Testa att äta röran till ost, att breda den över rostat bröd eller att bara lassa upp en sked som tillbehör till maten.

Chilli: Som oginalet toppat med chilli. Det blir mera hett, liksom!

Bacon jam 2
jam

“Är det en sylt, en relish eller
ett pålägg? Bacon jam är alla
tre på en och samma gång!”

“Vitlök och black garlic är
två helt olika smaker och ingredienser,
helt oberoende
av varandra.

Black garlic ger bara ett
nytt, djupare och något
mörkare ansikte till vitlöken
som vi hittills har känt den.”

bg

Black garlic

Produktinformation
Däremot är en enda lök är laddad med nästan dubbelt så mycket antioxidanter som vanlig vitlök. Black Garlic innehåller även så kallat S-Allycysteine, en helt naturlig antioxidant och ett naturligt antibiotika. Vanlig vitlök har liknande egenskaper, men forskning har visat att just den här typen av Allycysteine lättare tas upp av kroppen – och det är endast i Black Garlic som detta finns.
Black-garlic-2-
Black Garlic – Fermenterad vitlök
Egentligen är Black Garlic helt vanlig vitlök – utan alla de klassiska vitlöksdragen.
Den dåliga andedräkten, den lätt stickande doften och något fräna smaken saknas helt hos delikatessen. Däremot tar Black Garlic absolut inte ut den vanliga vitlöken på något sätt, inte heller kan den ersätta vitlöken som ingrediens. Vitlök och Black Garlic är två helt olika smaker och ingredienser, helt oberoende av varandra. Black Garlic ger bara ett nytt, djupare och något mörkare ansikte till vitlöken som vi hittills har känt den.

Black Garlic är en vitlök som fermenterats. Fermenteringsprocessen tar bland annat bort vitlökens starka doft och eftersmak. Kvar blir en helt unik produkt som tillför nya dimensioner till matlagningen.
Den unika smakupplevelsen kan jämföras med tryffel och umami. För att använda Black Garlic på ett enkelt sätt kan klyftorna mosas till en pasta. Det är redan förberett med denna produkt som består av redan skalade klyftor.

ChlliQueen Original

Produktinformation
Nu höjer vi temperaturen på steken någr grader: Det här är så mycket mer än bara en gelé! Passar till alla typer qav Mträtter eller som grund till sås eller glaze. Original Chilli Jelly från Chilliqueen är en flexibel gelé som passar till alla typer av maträtter eller som grund till en sås eller glaze. Prova också att äta den tillsammans med ost.
chilliqueen

Vampire´s Delight

Produktinformation
”Vampyren” från the Garlic Farm slår tillbaka direkt med sin plommon- och habanerokombination som garanterat stimulerar endorfinerna.
Ge din måltid en kick boost med den här.

Mums till grillad fisk eller en stark cheddar!
vampire